EBÉDBEFIZETÉS 2019. OKTÓBER

                       KEDVES SZÜLŐK!

BOLDOG ÚJ TANÉVET KÍVÁNOK!

Az októberi befizetés tudnivalói: Látni fogják, hogy októberben -1 napot kell majd befizetni, ennek oka, hogy szeptember 27-e (péntek) tanítás nélküli munkanap, amit nem tudtunk előre, de én mindenkinek lemondtam erre a napra az étkezését.

Az őszi szünet október 28-tól november 01-ig tart, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az utolsó tanítási nap: okt.25.(péntek) és azt követően nov.04-én (hétfőn) kell jönni újra.                                                                                         Aki az őszi szünetre kér ügyeletet és étkezést, feltétlenül jelezze felém, mert bár nem itt lesz az ügyelet, de az ételt itt kell megrendelni.

A csekkel fizetőknek ebben a tanévben is lehetőségük van arra, hogy átutalják a csekken szereplő összeget, ebben az esetben figyeljenek arra, hogy a közleménybe bekerüljön a gyerek neve és az iskola neve is. (Különben nem tudják beazonosítani hova küldjék az ételt)                   Aki változtatni szeretne bármin az étkezéssel kapcsolatban, kérem személyesen keressen fel, a reggeli órákban. 7 órától már elérhető vagyok.

A Multischool felületen fizetőknek változatlanul 05-től 15-ig van lehetőségük a befizetésre! Kérem, TARTSÁK BE az időintervallumot!!!!!!!                                                                                                                                            A csekkel fizetőket arra kérem, hogy 20-ig JUTTASSÁK vissza a befizetésről szóló igazolást, a szokott módon. Most sem számít, hogy milyen határidő van a csekkre nyomtatva.                                                                                                        ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   )         70/673 6123    Köszönettel: Enikő néni

 

 

       

     


Ebédlemondás:
Reggel 9 óráig tudják lemondani a következő naptól az étkezést, az iskola telefonszámán:
(1)383-3291, (1)383-3350, vagy a 06(70)673-6123-as telefonszámon.


Gyerekétkeztetési tájékoztató

 

Étlap 2019 Október


Novák Enikő üzemeltetési koordinátor
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.