EBÉDBEFIZETÉS 2019.JANUÁR

                     KEDVES SZÜLŐK!

Először is mindenkinek áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánok! Az ünnepi készülődésben, kérem, azért ne feledkezzenek meg a hétköznapi teendőjükről sem. Ebédbefizetés van januárra.

A Multischool felületen fizetőknek 5-től 15-ig van lehetőségük a befizetésre! Kérem, TARTSÁK BE az időintervallumot!!!!!!!                                                                                          

A csekkel fizetőket arra kérem, hogy 20-ig JUTTASSÁK vissza a befizetésről szóló igazolást, a szokott módon, mert most fokozottan igaz, hogy amennyiben nem érkezik be időben az igazolás, sajnos a gyermeknek nem lesz megrendelve az étkezése!!!!! December 22-től január 2-ig nem lesz nyitva az iskola, így segíteni sem tudok a későn eszmélőknek.

Mindenkinek nagyon boldog Újesztendőt kívánva,       Köszönettel: Enikő néni

 

 

   EBÉDBEFIZETÉS 2018.December

KEDVES SZÜLŐK!

Szeretném tájékoztatni Önöket arról, hogy mire figyeljenek, hogy időben és pontosan                    legyen befizetve gyermekük étkezése.

A Multischool felületen fizetőknek 5-től 15-ig van lehetőségük a befizetésre! Kérem, TARTSÁK BE az időintervallumot!!!!!!!                                                                                          

A csekkel fizetőket arra kérem, hogy 20-ig JUTTASSÁK vissza a befizetésről szóló igazolást, vagy az üzenő füzetbe (alsósoknál), felsősöknél a gazdasági irodában, vagy a portán lehet leadni, vagy szkennert, vagy fénymásolt, vagy lefotózott formában az email címemre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Amennyiben nem érkezik be időben az igazolás, sajnos a gyermeknek nem lesz megrendelve az étkezése!!!!!

Fontos tudnivalók:   December 1 –én (szombaton) van a gyerekeknek is suli, tehát étkezés is, de 15-én (szombaton) tanítás nélküli munkanap van, tehát nincs étkezés.                      

A csekkeket november 5-én kapják kézhez a gyerekek.              

Nagyon kellemes Őszi szünetet kívánok mindenkinek!

KÉREM,NAGYON FIGYELJENEK A HATÁRIDŐKRE!!!        

Köszönettel: Enikő néni

 

 


Ebédlemondás:
Reggel 9 óráig tudják lemondani a következő naptól az étkezést, az iskola telefonszámán:
(1)383-3291, (1)383-3350, vagy a 06(70)673-6123-as telefonszámon.


Gyerekétkeztetési tájékoztató


EBÉDBEFIZETÉS októberre, fontos információk!
A webes felületen fizetőknek 5-től 15-ig van lehetőségük a befizetésre. Kérem, TARTSÁK BE az időintervallumot, mert utána már csak 20-ig tudok segíteni. A csekkel fizetőket arra kérem, hogy 20-ig JUTTASSÁK vissza a befizetésről szóló igazolást, vagy az üzenő füzetbe (alsósoknál), felsősöknél a gazdasági irodában, vagy a portán lehet leadni, vagy szkennert, vagy fénymásolt, vagy lefotózott formában az email címemre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Amennyiben nem érkezik be időben az igazolás, sajnos a gyermeknek nem lesz megrendelve az étkezése!
Szeptember 24. (hétfő) tanítás nélküli munkanap. Ügyeletet tartunk azoknak a gyerekeknek, akik nem tudják megoldani az aznapi felügyeletet. Ezt a napot az egész iskola minden befizetett tanulójának lemondom 21-én, ami azt jelenti, hogy október hónapban eleve ennyivel kevesebbet számol a rendszer. Ezért nagyon fontos, hogy aki ügyeletet és étkezést kér, szeptember 20-ig jelezze az osztályfőnököknél.
Egyéb tudnivalók: Október 13-a (szombat) munkanap (tehát iskola is van), a 22-ét (hétfő) dolgozzuk le. Október 29,30,31-e pedig már őszi szünet.
Köszönettel: Enikő néni

Novák Enikő üzemeltetési koordinátor
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.